vyhodnocení ankety o titulní fotce

Už nám tu anketa visela dostatečně dlouho, aby si všichni, kdo chtěli, odhlasovali. S potěšením musím oznámit, že úspěšnost řešitelů je 7,6%, tedy přesně 1 z vás se trefil. Na titulní fotce není Soča ani Schwarza. Jde překvapivě o Salzu a to konkrétně o místo v první/druhé (předěl mezi nimi jsem ani přes dvě návštěvy nepochytil) soutěsce, kde Ešus utopil léta páně 2006 svoji neoprenovou ponožku velikosti 12 a dal si první ostrý pokus plavání v divoké vodě s pálavou a pádlem v ruce (cca 10metrů). Od té doby nenosím na vodu sandály na suchý zip. Fotka nepochází z naší akce, ale bez dovolení jsem si ji vypůjčil přes Google z rakouské cestovky. V podstatě v tomto duchu jsem zvolil i motto stránek, které je takovou slovní hříčkou na téma "Vyber si svůj kámen a (polo)eskymuj."

Co dál? Nová anketní otázka se bude vázat na akci z minulého týdne a je prostá, přestože asi nemá správnou odpověď: Kdo na plese nejvíc pařil? Pozor! Počítá se v součtu parket i bar! Byl to Louda neopouštějící bar ani v době Radarova křepčení na parketu? Tajfunek pařící za tři lidi? Radar kombinující mistrně pětipanáky Berentzenu s tancem Sv. Víta nebo snad velitelka, která poseděla snad jen během losování tomboly, při níž se aspoň pohupovala v rytmu beatů speakera na podiu? Redakce se těší na vaše hlasy.

Aktuálně

Letošní Velká Voda bude v termínu od 27.6. Jede se na Otavu. Níže je odkaz na přihlášku s číslem účtu, kam můžete posílat startovné.

Prihlaska_OTAVA_2020.doc