11. vodní případně 1. vlhká Lipka

8. až 11.5. 2014

Po katastrofické běžkařské zimě přišlo logicky stejně katastrofické vodácké jaro. Proto jsem si pohrával s myšlenkou přesunout vodní Lipku někam jinam ( vždyť i Dakar se jezdí v jižní Americe ). Ale voda není ani v jiných vyhlédnutých destinacích a některým bych tím asi neudělal radost.

Upozornění : Akce je určena pro ty, co rozumí psanému textu !

DOPRAVA :

To už všichni znají, kdo by náhodou ne, tak se ozve. Vozy stavějte za trafačku. POZOR : Nebezpečí pádu do výkopu ( pokud už tam bude ) !

UBYTOVÁNÍ :

Horní Lipka č.4 ( www.chalupa-hlipka.ic.cz )  nevelká poloroubená chalupa, s tekoucí vodou, střídavým elektrickým proudem a ústředním topením. Velký spací prostor je ale vytápěn spíše symbolicky. Zásuvky v patře nefungují – na vyhledání zkratu tímto vypisuji odměnu. SPACÁK NUTNÝ ! Rezervace pouze pro matky s dětmi ( od –1 do 10 let, přednost mají matky s kojenci a batolaty ). Ne všechno vybavení chalupy je vám automaticky k dispozici ( obsah skříní, lůžkoviny, apod. )! Otevřeno bude až ve čtvrtek nejpozději v 10 hod, pokud to nestihnu dřív.

STRAVOVÁNÍ :

Pokusím se zajistit obvyklým způsobem, s přihlédnutím k počtu nahlášených do úterý 6.5.

PLATBY :

chatovné max. 149 Kč + startovné ( bude stanoveno na místě )/plnoplátce a pobyt + příp. alkopříspěvek ( sklo sebou )

NÁVRH PROGRAMU :

Sjízdné budou pravděpodobně jen větší řeky tj. Morava z Hanušovic a příp. Kladská Nisa. Nečekejte žádnou divočinu, spíše krajinářskou plavbu. Podle počasí, vodních stavů a morálu by se na řeky jelo v pátek a v sobotu. Ve čtvrtek a v neděli je plánován suchý program. Např.  Trojmořský vrch s „rozhlednou“ a Jodlow  apod. Kdo nepojede na vodu tak bude mít čas např. i na Králičák. Část programu bude probíhat v Polsku! Alespoň jeden společenský večírek s hudbou a zpěvem ( doufám ).

ORGANIZACE :

Očekávám, že budete respektovat moje pokyny.

Je to OPEN akce, ale doporučuji nahlášení.

F.W.J. dys/schiz

Aktuálně

Letošní Velká Voda bude v termínu od 27.6. Jede se na Otavu. Níže je odkaz na přihlášku s číslem účtu, kam můžete posílat startovné.

Prihlaska_OTAVA_2020.doc